De missie van MySupport is het ondersteunen van ondernemers door ze taken uit handen te nemen waar zij geen energie van krijgen of geen ervaring mee hebben. Zo krijgen zij meer tijd om te focussen op zichzelf en hun bedrijf!

Daisy Jansen – Virtual Assistant en eigenaar van MySupport

Hallo! Ik ben Daisy Jansen, Virtual Assistant en eigenaar van MySupport. Ik heb zolang ik me kan herinneren altijd iets voor mezelf willen beginnen. Wat dat precies zou worden wist ik natuurlijk nog niet. Toen ik in 2019 het vak Virtual Assistant voorbij zag komen werd ik zo enthousiast! Mensen helpen rust te vinden in hun taken en te helpen groeien met hun bedrijf! Wat een voldoening moet dat geven!

Daarom heb ik besloten om precies dít aan te bieden aan ondernemers. Juist omdat ik weet hoe het is om een eigen bedrijf te runnen. (Online) marketing, social media en dan nog de financiën… Dit kan en moet je niet alleen doen! Hier heb je een VA voor nodig! Hier heb je mij voor nodig! Wil jij ook meer rust krijgen in je taken, om nóg meer te kunnen groeien met je bedrijf? Neem dan snel contact op zodat we snel kunnen gaan samenwerken!

My Support

Social Media beheer

(Online)marketing

Blogmanagement

Facturatiebeheer

Eventmanagement

(Reis)arrangementen

Andere ondersteuning nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Ervaring

Opleiding Schoevers – Marketing en Eventmanagement
(2018 – 2019)

Opleiding Noorderpoort – Managementassistente/ Directiesecretaresse
(2016 – 2017)